Güncel
Giriş Tarihi : 16-05-2017 15:42   Güncelleme : 29-05-2017 11:23

İlçemizde bir işletme daha kapılarını müşterilerine açtı

Hamidiye Mahallesi Okullar Cadesinde açılan Açelya Cafe, ilk misafirlerini ağırladı

İlçemizde bir işletme daha kapılarını müşterilerine açtı
 Açelya Cafe, 16 Mayıs Salı günü saat 12:00'de yapılan kurdele töreniyle müşterilerine kapılarını açtı.

Hamidiye Mahallesi, Okullar Caddesi'nde ilçe protokolü tarafından açılışı yapılan Açelya Cafe'ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Misafirlerini tek tek kapıda karşılayan işletme sahipleri Serpil Atalay Naşal ve Emrullah Naşal, kudele kesimin ardından açılışa gelen misafirlere Gerze Mantısı ikramında bulundular.

Menüsünde Fast Food çeşitlerinin yanı sıra Gerze Mantısı, Kıymalı, Kaşarlı, Ispanaklı ve Peynirli Gözleme bulunan Açelya Cafe'nin en çok ilgi çeken bölümü ise mantı ve gözleme bölümü oldu. İşletmeye otantik bir hava katan gözleme ve mantı köşesinde ev hanımlarının yer sofrasında yaparak ellerinden çıkacak mantı ve gözlemeler müşterilere servis edilecek.

İşletme sahibi Serpil Atalay Naşal, mantı ve gözlemenin yanı sıra menüde triliçe, waffle, ıslak kek, ekler ve pasta gibi tatlı çeşitlerinin de olduğunu belirterek bol çeşitli bir menü oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Açılış ve ikramın ardından mekan sahibi Serpil ve Emrullah Naşal, kendileri için önemli olan bu günde açılışa gelen ve yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkürlerini ilettiler. 

Seda ŞengülSeda Şengül