Güncel
Giriş Tarihi : 30-10-2020 18:02   Güncelleme : 30-10-2020 18:30

İlki Karlı Köyünde Denendi

Vali Karaömeroğlu, Karlı Köyünde yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

İlki Karlı Köyünde Denendi

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ilk kez Karlı Köyünde finişerle dökülen sıcak asfalt çalışmalarını incelemek için Karlı Köyünü ziyaret etti.

Vali Karaömeroğlu’na Karlı Köyü ziyaretinde Sinop İl Özel İdare Genel Sekreteri Yahya Çınkıl,  Gerze Kaymakamı Murat Güven, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, Alay Komutanı Jan. Hakan Başakcı, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet Karaman ile Ahmet Burma, İl Genel Meclis Grup Başkan Vekili Fatih Özçelik, Karlı Köyü Muhtarı Birol Gül ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Gerze’de toplamda 29 km asfalt çalışması yapıldığını belirten Karaömeroğlu, “14 km 1.kat asfalt, 12 buçuk km 2.kat asfalt ve 2 buçuk km sıcak asfalt olmak üzere toplamda 29 km asfalt çalışması yaptık.

Sinop İl Özel İdaresi olarak büyük bir iş gerçekleştiriyoruz; bu yıl Sinop genelinde 120 km olan asfaltlama hedefini aşarak 277 km asfalt çalışması yaptık fakat ekstradan bir 10 km daha yol asfaltlayarak 287 km’ye ulaşacağız.

Bundan sonra hedefimiz sıcak asfalta dönmek. Daha önce sıcak asfaltı greyderle döküyorduk; şimdi daha profesyonel bir şekilde finişerle sıcak asfaltımızı döküyoruz.

Karlı Köyümüze daha uzun ömürlü, daha kaliteli, standartları daha yüksek olan 2 buçuk km asfalt döküyoruz. İnşallah köylümüze en iyi, en kaliteli hizmetleri götürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Köylülerle de bir süre sohbet eden Karaömeroğlu, vatandaşları maske ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyardı.

AdminAdmin