Güncel
Giriş Tarihi : 31-01-2018 13:14   Güncelleme : 31-01-2018 13:17

İmza Topladılar...

Gerze Küçük Sanayi Sitesi için imza topladılar

İmza Topladılar...

Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel ve Sanayi Sitesi Esnaflarından bir grup esnaf, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı ziyaret ederek sanayi içinde kiralık iş yeri kalmadığını, iş yeri açmak isteyen girişimcilerin bu konuda mağdur olduklarını aktardılar.

Sanayi sitesinde kiralık işyeri açmak isteyen, iş yerini büyütmek isteyen ve dükkan bulmakta zorlanan bu konuda da çözüm bulmak amacıyla Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı ziyaret eden Esnaf Odası Başkanı Cemal Altunel ve sanayi esnafı ilk adım olarak yaklaşık 60 esnaftan imza topladıklarını ve bu imzaları Başkan Belovacıklı'ya teslim etmek üzere ziyarette bulunduklarını ifade ettiler.

Esnaf Odası Başkanı Altunel, ziyarette yaptığı açıklamada; ''Küçük Sanayi Sitesi içinde kiralık işyeri bulmak imkansızlaştı. Yeni işyeri açmak isteyen sanatkarlar kiralık dükkan bulamamaktadır. Belediye olarak sanayi sitesi dışında işyeri açmak isteyenlere de ruhsat verilmemektedir. Bu konuda Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bir çok girişimde bulunulmasına rağmen bir sonuç alınamamıştır. Belediye Başkanlığı olarak bu mağduriyetimizin giderilmesi için bizlere bir yer gösterilmesi ve bu konuda yardımcı olunmasını talep ediyoruz'' dedi.

Başkan Belovacıklı, konuyla yakından ilgileneceğini, sanayi esnafının sorununun çözümü için en yakın zamanda çalışma başlatacaklarını söyledi.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül