Güncel
Giriş Tarihi : 02-12-2016 11:21   Güncelleme : 02-12-2016 10:30

İnce Burun Reklam Çekimlerinin Yeni Mekanı Oldu

Reklam çekimleri için Sinop'a gelen CİTROEN ekibi, yeni C3'ün tanıtım filmi için İnce Burun'u seçti

İnce Burun Reklam Çekimlerinin Yeni Mekanı Oldu
 Citroen C3'ün tanıtım çekimlerini yapmak üzere Sinop'a gelen ekip, çekim mekanı olarak İnce Burun ve Akliman'ı seçti.

Çekimler esnasında sosyal medyada hızla yayılan ve günlük hayatın donması olarak bilinen Mannequin Challenge akımına Citroen reklam ekibi de dahil oldu.

Mannequin Challenge yani hareketsiz durma meydan okuması internetin yeni akımlarından. Bu akımda herkes kısa bir süre hareketsiz kalıyor ve daha sonrasında ise normal hayata geri dönüyor. Son zamanlarda internetin yeni akımı ''Mannequin Challenge'' Citroen C3’ün ekibide bu akıma ayak uydurdu ve Sinop İnceburun’da kısa bir süre hareketsiz kaldı. Mannequin Challenge yani hareketsiz durma Meydan okuması başladığı anda İnceburun’daki herkes hareketsiz kaldı. O anlarda ise ilginç bir görüntü ortaya çıktı.

Sosyal medyada hızla yayılan ve günlük hayatın donması olarak bilinen Mannequin Challenge; Ice Bucket Challenge (bir kova buz) kampanyası ve planking (yüzükoyun uzanma) modasının ardından internetin yeni çılgınlığı şimdi de ''canlı heykeller''. Hapşırmak, göz kırpmak, kısaca her türlü hareket yasak. Hareketsiz videolar sosyal medyanın yeni trendi haline geldi. İnsanların canlı heykellere dönüştüğü "Mannequin Challenge" fenomeni yaratıcılığın sınırlarını zorluyor.

 Ekip tanıtım reklamı kapsamında İnce Burun'da çektikleri Mannequin Challenge videolarını sosyal medyada paylaştı.

Seda ŞengülSeda Şengül