Güncel
Giriş Tarihi : 29-08-2019 13:46   Güncelleme : 29-08-2019 19:12

İNSA Kuyumculuk Kapısını Açtı

İNSA Kuyumculuk 29.08.2019 (bugün) yaptığı açılışla müşterilerine kapısını açtı.

İNSA Kuyumculuk Kapısını Açtı

İlçemiz Okullar caddesinde açılışı yapılan İNSA Kuyumculuğun açılış kurdelesini Gerze Kaymakamı Murat Güven, BEKO Ticaret’in sahibi Cengiz Çavdar ve Sadık İnşaat’ın sahibi Sadık Saatçi kesti.

Kurdele kesiminden önce, işyeri sahibi Sadık Saatçi’nin dedesi Osman Saatçi’nin okuduğu bereket duasının ardından kurdelesi kesilen İNSA Kuyumculuk, açılışla birlikte ilk satışlarını da gerçekleştirdi.

Genç girişimciler olarak başladıkları bu yolda İNSA Kuyumculuk sahibi Müge ve Sadık Saatçi “Biz bu işyerini açarken İnanç Ticaret ve Sadık İnşaat’ın ilk iki harfini birleştirerek koyduk. İNSA adı bizim için çok özel. Biz bu günlere nasıl geldiğimizi unutmamak adına bu ismi koyduk. Ayrıca İNSA Osmanlıca da “unutma, unutturma” anlamına geliyor. Daha yeniyiz, genciz, dinamiğiz, hayatta birçok konuda yenilikçi olmaya çalışıyoruz.

ASOS markasının bir parçası olarak başladık bu işe. Altın ürünlerin yanı sıra vitrinimizde pırlanta ve saatlerimiz de var” diyerek önümüzdeki günlerde birçok yenilikleri hayata geçireceklerini belirttiler.

Açılışa Gerze Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkan V. Ümit Akça, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Bekir Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri,bir önceki dönem Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve bir çok vatandaş katıldı.

   

AdminAdmin