Güncel
Giriş Tarihi : 25-12-2019 12:03   Güncelleme : 26-12-2019 16:13

İstanbul'dan Dikmen'e İyilik Eli Uzandı

Her yıl Doğa Koleji Şişli ve Beyoğlu kampüsleri tarafından öğrencilerin ortak çalışmasıyla düzenlenen “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesinin iyilik eli Dikmen’e uzandı.

İstanbul'dan Dikmen'e İyilik Eli Uzandı

Doğa Koleji Şişli ve Beyoğlu kampüslerinin ortak çalışmasıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Bu Kış Beni Sen Giydir” adlı sosyal sorumluluk projesi Türkiye’nin dört bir yanına yardım eli uzatmaya devam ediyor.

t-MBA Liderlik Akademisi önderliğinde gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi kapsamında kampüslerdeki gönüllü öğrencilerin yürüttüğü ortak çalışmada, ülkenin belirli noktalarında ihtiyaç sahibi öğrenciler belirlenip 30 Ekim – 30 Kasım tarihleri arasında bot, mont ve kıyafet yardımları yapılıyor.

Proje kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen projenin yardım eli Dikmen’deki ihtiyaç sahibi öğrencilere uzandı.

Dikmen’deki Dikmen Can Kardeşler Baysun Ortaokulu, Şehit Bahattin Dolma İlkokulu ve Ortaokulu, Güzelçay İlkokulu ve Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu olmak üzere 150 tane ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysiler hediye edildi.

Projeyi yürüten koordinatör öğretmenler, öğrenciden öğrenciye gönüllülük esasına dayanan bu güzel projenin bu yıl dördüncüsü yapıldığını ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini kaydetti.

AdminAdmin