Güncel
Giriş Tarihi : 25-04-2015 10:25   Güncelleme : 25-04-2015 09:03

İşte 23 Nisan Kaymakamının 5 Talimatı

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Atatürk İlköğretim Öğrencisi Nisa İclal Akyel Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ın koltuğuna oturdu.

İşte 23 Nisan Kaymakamının 5 Talimatı
 Her 23 Nisan'ın geleneklerinden biri olan minik öğrencilerin makam koltuğuna oturma töreni bu yıl da renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Atatürk İlköğretim Öğrencisi Nisa İclal Akyel'in Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar'ın koltuğuna oturarak yaptığı konuşma büyük alkış alırken, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar minik Nisa'yı ilgi ile dinledi. Akyel rahat ve kendine güvenen bir eda ile yapmış olduğu konuşmasında; "Sayın kaymakamım bugün burada geçici olarak ta olsa koltuğunuzu Bana teslim ettiğiniz için size çok teşekkür ederim. Ben Atatürk İlkokulu 4/B sınıfından Nisa İclal Akyel, Gerze İlçe Öğrenci temsilcisiyim. Bugün burada bu makamda oturuyorsam bunu,Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu,çocukları geleceğin güvencesi olarak gören, bu mutlu günü bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyum. O’nu saygı ile anıyorum. Ayrıca beni yetiştiren aileme,sınıf Öğretmenim Rabiye Aydıngöz’e ve siz değerli büyüklerime çok teşekkür ediyorum. Şimdi sizlere bugünün kaymakamı olarak Gerze için düşündüğüm çalışmalarımdan bahsedeceğim.



1. Her okula Kapalı spor salonu- satranç sınıfı- laboratuar - müzik sınıfı -resim atölyesi ve kütüphane yaptıracağım.

 2. Okul bahçelerini güzelleştireceğim.

3. Bizleri yetiştiren öğretmenlerimiz için, deniz kenarına onların rahatça dinlenebileceği öğretmenevi yaptıracağım.

 4. Köydeki çocukların okumaları ve kendilerini geliştirebilmeleri için elimden gelen her şeyi yapacağım.

 5. Gerze’yi Türkiye’nin en güzel, en mutlu şehri yapacağım.

 Yurtta Barış Dünyada Barış” diyorum ve buradan tüm dünya çocuklarının ve sizlerin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” kutluyorum. Teşekkür ederim.”dedi.

Düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Atatürk Ortaöğretim Okul Müdürü Adem Yönet, Atatürk İlköğretim okulu Müdürü Hasan Albayrak ve öğrenciler iştirak etti.

AdminAdmin