Güncel
Giriş Tarihi : 25-03-2019 14:06   Güncelleme : 25-03-2019 14:24

İyi Parti'den Gazete'mize Ziyaret

Esnaf ziyaretinde İYİ Parti İl Teşkilatı da katılarak adaylarına destek istediler.

İyi Parti'den Gazete'mize Ziyaret

İyi Parti Gerze İlçe Teşkilatı ve yönetimi 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Gerze Belediye Başkan Adayı Cemal Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Akgün ve Belediye Meclis Üyeleri ile esnaf ziyaretleri yaptı.

Esnaf ziyaretinde İYİ Parti İl Teşkilatı da katılarak adaylarına destek istediler.

Gazetemize yaptıkları ziyarette düşüncelerini ifade eden İl yönetimi “Gerze’de belediye başkan adayımız, İl genel meclisi Adayımız, Belediye meclisi adaylarımız var. Bu kapsamda bizlerde seçmenlerimizi bir bir ziyaret Belediye Başkan Adayımız Cemal Yıldız Başkanımıza, İl Genel Meclisinde Zeki Akgün hocamıza, Belediye Meclisinde Veysel Baykut ve Cahit Gündoğdu arkadaşlarımıza destek istiyoruz.

Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız yoğun ilgi ve alakasıyla karşılaşıyoruz. İnsanlarımız bizlere sıkıntılarını dile getiriyorlar, bizlerde vatandaşın umudu olarak onların sorunlarına sıkıntılarına çözüm olabileceğimizi ifade ediyoruz. Neticede vatandaşın iktidardan fazla bir ümidi kalmadı. Vatandaşın şu anki ümidi biziz, bu umudu ilerilere taşımalıyız. İnşallah Bizler İyi Parti olarak iktidara gelirsek, milleti soğan kuyruğundan kurtaracağız” dedi.

AdminAdmin