Güncel
Giriş Tarihi : 08-03-2018 10:39   Güncelleme : 08-03-2018 10:47

"Kadınlara Değer Veren Medeniyetin Ahfadıyız"

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ, fedakarlıkları ve hayatı kolaylaştıran yönleriyle insanlığın huzur ve mutluluğu için umut olan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik mesajı yayınladı

"Kadınlara Değer Veren Medeniyetin Ahfadıyız"

KADINLAR SAHİP OLDUĞUMUZ EN ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZDİR
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ, fedakarlıkları ve hayatı kolaylaştıran yönleriyle insanlığın huzur ve mutluluğu için umut olan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik mesajı yayınladı.

TARİHİMİZ KADIN KAHRAMANLARIMIZLA DOLUDUR
Kadınlarımız hayatın yükünü paylaşmada olduğu gibi hürriyet ve bağımsızlığımızın sağlanmasında da olağanüstü fedakarlıktan hiçbir zaman kaçınmamışlardır. 1071’den 15 Temmuz’a kadar bin yıldır üzerinde yaşadığımız vatan topraklarında var olabilmek için verdiğimiz mücadelede kadınlarımız her zaman mücadelede yerlerini almışlardır. Bu durumun en güzel örneği ise Milli Mücadelenin kadın kahramanlarıdır. Kadınlar günü vesilesiyle önümüzdeki dönemde de kadınlarımızın kahramanlıklarına her zaman ihtiyaç duyulacağını bir kez daha ifade etmek istiyorum.

KADINLARA DEĞER VEREN MEDENİYETİN AHFADIYIZ
İnsanlığa yönelik işlenen cürüm olarak telakki ettiğim kadına yönelik şiddetin tamamen ortadan kaldırılması noktasında medeniyet değerlerimizin canlandırılması büyük önem taşımaktadır. Medeniyetimiz kadının konumunda baş döndürecek kadar hızlı bir dönüşüm sağlamıştır. Kadın bütün hakları ile kabullenilen, kimliği tanınan ve ayrı bir kişilik olarak saygı duyulmasının yanında, analık yönüyle Cennet ve nimetlerinin ayakları altında ikram edildiği bir varlıktır.

KADINLARIN HER ZAMAN DOKUNULMAZLIĞI VARDIR
Maviş, Bu vesileyle tüm kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” canı gönülden tebrik ediyorum. dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül