Güncel
Giriş Tarihi : 12-07-2019 19:46   Güncelleme : 17-07-2019 16:52

Kamil Çelebi Barınacak Yer Arıyor

Gerze’de Aşık Lakabıyla bilinen Kamil Çelebi yetkililerin kendisini duymasını bekliyor

Kamil Çelebi Barınacak Yer Arıyor

Geçtiğimiz yıllarda Dikmen nüfusuna kayıtlı 1970 doğumlu %50 engelli raporu olan Aşık lakaplı Kamil Çelebi ev sahibinin kendisini evden çıkartması üzerine bir süredir sokaklarda kaldığını dile getirdi.

10 yıldır sakat maaşıyla geçindiğini belirten,  sakat maaşının kesilmesinin ardından ise inşaatlarda çalıştığını ifade eden Aşık, şuan Gerze Belediyesi bünyesinde İş-Kur’la işe başladığını kaydetti.

Yaşadığı evden ev sahibi tarafından çıkartıldığını ileri süren Aşık, eşyalarının Belediye yardımıyla bir depoya yerleştirildiğini, kiralık ev aradığını ve kimsenin kendisine ev kiralamadığını, bundan dolayı bir umut olarak gazetemizden yardım talebinde bulundu.

10 gündür sokaklarda yaşamaya başladığını belirten Aşık, Gerze esnafının yeme içme konusunda kendisine sahip çıktığını, ancak işe başlamasının ardından geçimini sağlayabileceğini dile getirerek barınacak yer aradığını ifade etti.

Aşık, mağduriyetinin duyulmasını isteyerek ev bulması konusunda vatandaştan ve yetkililerden yardım eli beklediğini ifade ediyor.

Ayrıca geçtiğimiz yıllarda kaybolduğu için üzerinde adı soyadı, doğum yeri, doğum tarihi ve telefon numarasının yazılı olduğu bir cüzdan taşıyor.

AdminAdmin