Güncel
Giriş Tarihi : 16-02-2018 13:33   Güncelleme : 16-02-2018 14:08

Kan Bağışına Yoğun İlgi

Türk Kızılayı düzenli olarak Gerze'de yaptığı kan bağışı kabul çalışmalarına devam ediyor

Kan Bağışına Yoğun İlgi

Türk Kızılayı düzenli olarak Gerze'de yaptığı kan bağışı kabul çalışmalarına devam ediyor.

Gerze'de ortalama 2 ayda bir yaptıkları kan bağışı kabul işlemleri kapsamında 15 Şubat Perşembe günü tekrar ilçemize gelerek bağışları kabul etmeye başlayan Kızılay Samsun Kan Bağış Merkezinin Kan Bağış Otobüsü 16 Şubat Cuma ve 17 Şubat Cumartesi günü de ilçemizde bağışları kabul etmeye devam edecekler.

Bağış çalışmaları kapsamında yaptıkları bu son ziyarette yoğun ilgi gösterildiğini söyleyen Kızılay yetkilileri Yakupağa Konağı önünde sabah 10:30 ile akşam 17:30 arasında iki gün boyunca bağışları kabul etmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Bağışta bulunmak isteyen vatandaşların gösterdiği yoğun ilginin yanı sıra ilçemiz kurum amirleri de bağışta bulunmak üzere Kızılay Kan Bağış otobüsünü ziyaret ediyorlar. Haber yapmak üzere gittiğimiz Bağış otobüsünde İlçemiz Emniyet Müdürü Erol Ulaş ve Emniyet Personeli Arif Türkmenoğlu ile kan bağışında bulundukları esnada karşılaştık.

''Kan bağışı hem Kızılayımız açısından hem toplumsal yaşam açısından hem de kişisel sağlık açısından önem arz etmektedir'' diyen Ulaş, tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül