Güncel
Giriş Tarihi : 22-07-2016 16:17   Güncelleme : 22-07-2016 17:30

KarePen 2. Şubesini Gerze'de açtı

Sinop Organize Sanayi Bölgesinde kendi fabrikasında üretimini sürdüren Kare-Pen Gerze Şubesini Açtı

KarePen 2. Şubesini Gerze'de açtı
 Sinop Organize Sanayi Bölgesinde 40 personeliyle günden güne büyüyerek sektörde başarı basamaklarını tırmanan KarePen Erfelek'te açtığı ilk şubesinin ardından 2. şubesini de Gerze'de açtı.

Açılışa, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, KOSGEB Sinop İl Müdürü Nedim Kaşıkırık, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, KarePen Çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Gerze’ye Şube açma kararlarını gazetemize değerlendiren Kare Pen Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Turan,  Gerze’den uzunca zamandır şube açmaları ile ilgili istekler geldiğini belirterek “ bu istekler son zamanlarda oldukça yoğunlaşmıştı. Markamıza olan bu talep bizleri gerçekten son derece mutlu etti. Bizlerde Şirket olarak bu talebi değerlendirdik ve bir süredir bu konuda çalışmalar yürüttük. Hamidiye Mahallesi Bayraktar Caddesi no 2/D adresinde bulunan işyerini şubemiz olarak tanzim ettik ve açılışa hazır hale getirdik. “ dedi.

Turan, PVC Kapı ve pencere sistemleri olmak üzere, ısı camlı cam balkon, oda kapıları, çelik kapı, alüminyum korkuluk, otomatik garaj ve kepenk, panjur,  laminat parke, fotoselli kapı ve pergola gibi halen üretimlerini sürdürdüğümüz sistemlere ihtiyaç duyanlar Gerze şubemizi ziyaret edebilir ve taleplerini iletebilirler. Ayrıca Gerze şubemizde oluşturduğumuz ürün örneklerini de inceleyebilirler “ şeklinde konuştu. 

Seda ŞengülSeda Şengül