Güncel
Giriş Tarihi : 30-03-2015 17:09   Güncelleme : 30-03-2015 20:03

Kirençukuru Köyü Derneği Yönetiminden Gazetemize Ziyaret

Kirençukuru Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Gazetemizi ziyaret ederek baş yazarımız Fatih Uysal ile bir araya geldi

Kirençukuru  Köyü Derneği Yönetiminden Gazetemize Ziyaret

Ziyarete Dernek Başkanı Haşim Saatçi, Muhtar Tahsin Çevik,Başkan Yard. Kemal Sucu, Selattin Atik, Kadir Saatçi, Haşim Tokur, Mehmet Akgün, Abdullah Alcan katıldı. Dernek Yönetimi oluşturulan derneğin öncelikli amaçları gurbetteki Kirençukuru Köyü üyelerini bir çatı altında toplayarak birlik beraberlik ruhunu  pekiştirmek, Tepe, Şehli , Çallı, Avlağısökü Mahallesi sakinleriyle hemşehri bağlarını daha da geliştirmek olduğunu söyledi.



Dernek üyelerinin kontrol ve isteği doğrultusunda çalışmaları yürüteceklerini belirten Çevik, ilk olarak Kirençukuru köyünün sıkıntılarına kulak vererek bu sorunların çözümü noktasında gayret göstereceklerini belirtti.
Kirençukuru köyü ve mahalleleri ile birlikte geleneksel buluşmanın hayata geçirileceğini aktaran Çevik, ayrıca mahallelerinde bulunan türbelerin restore edilmesi ve ziyaretçilere en sağlıklı şekilde sunulması için dernek yönetimi olarak çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

 

AdminAdmin