Güncel
Giriş Tarihi : 12-09-2018 15:16   Güncelleme : 12-09-2018 16:02

Kırtasiye alışverişi başladı

Okulların açılmasına kısa süre kala öğrencilerin kırtasiye alışverişi hız kazandı

Kırtasiye alışverişi başladı

Okula başlamaya hazırlanan öğrenciler, çantadan kaleme, silgiden deftere kadar birçok ürünü yeni eğitim öğretim sezonunda kullanmak için velileriyle birlikte alışverişe çıkmaya başladılar.

Geçtiğimiz yıl ilçemizde müşterilerine kapılarını açan Altunel Kırtasiyenin sahibi Cüneyt Altunel, çocukların sağlığını tehlikeye atacak sahte ürünlerden uzak durulması konusunda velilere uyarılarda bulundu.

Piyasada ki çok sayıda markanın sahtesinin yarı fiyatına çeşitli yerlerde satıldığına dikkati çeken Altunel, bu ürünlerin gerçeğini ve sahtesini öğrenci velilerinin ayırt etmesinin mümkün olmadığını belirterek: “Velilere tavsiyemiz ürünlerin araştırmasını yapıp, mümkün mertebe kaliteli, çocukların sağlığına zarar vermeyecek ürünler almalarıdır" dedi.

Velilere alışverişini kırtasiyelerden yapmalarını tavsiye eden Altunel, “Çünkü ucuz ürünleri herhangi bir marketten veya AVM lerden aldıkları zaman tekrardan bize uğruyorlar ve şikâyetlerini dile getiriyorlar başkalarının sadece 1 aylık zamanda sattığı kalitesiz ve insan sağlığını ciddi derecede tehdit eden malzemeleri almamaları hususunda uyarıyoruz. Unutmayın AVM ve marketler bir ay, kırtasiyeciniz ise 12 ay gece gündüz demeden size hizmet ediyor” şeklinde konuştu.

Seda ŞengülSeda Şengül