Güncel
Giriş Tarihi : 03-11-2016 16:36   Güncelleme : 03-11-2016 16:33

Köpek Marketten Cips Çaldı

Türkeli ilçesinde, bir marketin önündeki cips paketlerinden alan köpek, cep telefonuyla kaydedildi

Köpek Marketten Cips Çaldı

Türkeli ilçesinde, bir marketin önündeki cips paketlerinden alan köpek, cep telefonuyla kaydedildi.

Sahipsiz bir köpeğin marketin önündeki reyondan cips paketi aldığını fark eden bir esnaf, köpeğin paketi alma anını cep telefonu ile görüntüledi.

Markete gelip bir paket cips alıp gidiyor

Görüntülerde köpeğin marketin önüne gelişi ve reyondan cips paketini alarak uzaklaşması yer alıyor. Köpeğin cips paketini alma anını görüntüleyen Coşkun Çetinkaya, aynı köpeğin daha önce de birkaç kez ağzında cips paketiyle iş yerinin önünden geçtiğini söyledi.

Merak edip takibe başladı

Olayın tekrarlanması üzerine meraklanıp köpeği takip etmeye başladığını anlatan Çetinkaya, "Köpek, iş yerimin önünden sürekli ağzında cips paketi ile geçiyordu. İlk zamanlar paket dolu mu boş mu anlamadım. Bir gün merak edip köpeği takip etmeye başladım. Köpek marketin önünde geldi ve bir süre bekledi. Daha sonra reyonda bulunan cips paketlerine yöneldi. Bir paket alarak uzaklaştı. Ben de bu anları cep telefonumla kaydettim” şeklinde açıklamada bulundu.

Görüntüleri market sahibi ile esnaf arkadaşlarına izlettiğini, oldukça ilginç bulduklarını dile getiren Çetinkaya, köpeğin aldığı cips paketlerini ne yaptığını bilmediklerini ancak olayın birkaç gün üst üste tekrarlandığını kaydetti.

 Kaynak Türkeli'nin Sesi




Seda ŞengülSeda Şengül