Güncel
Giriş Tarihi : 17-10-2012 07:48   Güncelleme : 17-10-2012 07:48

Kubilay, Hizmet Yarışında

Gerze Kaymakamı Köydes Çalışmalarında Başarıdan Başarıya Koşuyor

Kubilay, Hizmet Yarışında

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay 2012 yılı kapsamında Köydes üzerinden yapımı tamamlanan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Geziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçe Müftüsü Ömer Yay, Köydes Müdürü Mehmet Kutlu, Birlik Encümen Üyesi Acısu Muhtarı Fikri Uyanık katıldı.

Toplum Yararına Hizmet Programı Kapsamında İşe Alınan Çalışanlar Mezarlıklarımızı Tertemiz Yapıyor

Kubilay, Gerze Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak 2012 Yılı KÖYDES programları için gönderilen ödenek ile Belören Köyü TCK Mıtrıç - Uzunmusa, TCK-Sünnetçi, Konoğlu mahalleleri yolu 3,6 km, Yaykıl Köyü TCK Demircioğlu mahallesi yolu 3,6 km, Hızarçayı Köyü köyyolu 1,2 km olmak üzere toplam 8,4 km 1. Kat Asfalt kaplama, Abdaloğlu-Acısu-Sazak-Gürsökü-Tatlıcak gurup yolu 5,5 km, 2. Kat Asfalt kaplama, Asfalt Köy yolarının Bakım Onarımı için Malzeme Alımı işleri programa alınarak İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilmiştir.

2012 Yılı KÖYDES programından artan ödenekler ile de Asfalt Köy yolarının Bakım Onarımı için Malzeme Alımı, Başsökü Köyü Beynili Mahallesi İçmesuyu İnşaatı işi ve Gürsökü Köyü Betonarme Menfez İnşaatı işleri programa alınarak gerçekleştirildiğini kaydetti.

Kubilay, bu projeler için toplam 856.479,23 TL harcama yapıldığını belirtti.



Muhtar Fikri Uyanık Acısu Mesire Alanında Çeşitli İkramlarda Bulundu ve Gerze Kaymakamı Metin Kubilay'dan Mesire Alanının Yol ve Çevre Düzenlemesi Konusunda Destek İstedi.


AdminAdmin