Güncel
Giriş Tarihi : 13-04-2015 13:07   Güncelleme : 13-04-2015 13:28

Kutlu Doğum Etkinlikleri Başladı

Gerze İlçe Müftülüğü öncülüğünde 1 hafta sürecek olan Kutlu Doğum etkinlikleri, düzenlenen kermes açılış töreni ile başladı.

Kutlu Doğum Etkinlikleri Başladı
Açılış Programına Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Emniyet Müdürü Ünal Arslan, CHP Sinop Milletvekili Adayı Barış Karadeniz, Gerze Müftüsü Ali Işık, Kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesiminin ardında her birlikte kermesi gezen protokol üyelerine Gerze Müftüsü Ali Işık eşlik etti. Kermes gezisini ardından ilçe müftülüğünde toplanan protokol üyelerine kermes için hazırlanan pasta ve tatlılar ikram edildi.

Açılış sonrası Kutlu Doğum etkinliği kapsamında bilgi veren Gerze Müftüsü Ali Işık, Kutlu Doğumu bu hafta boyunca sürecek etkinlikler ile icra edeceklerini belirtti. Sabah 09.00 itibari ile resmi kurum ve kuruluşları ziyaret ederek gül dağıtımında bulunduklarını ifade eden Müftü Işık, daha sonra kermes açılışı ile bugün ki etkinliği tamamladıklarını kaydetti.

Bu hafta içerisinde bir çok konferans ve faaliyetin yapılacağını hatırlatan Gerze Müftüsü Işık, 15 Nisan Çarşamba Günü saat 14.00'da Say Düğün salonunda Hz Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı konulu konferans, 16 Nisan Perşembe günü ise, Bayanlara yönelik olarak Belediye Kültür Merkezinde Birlikte Yaşama Ahlakını güçlendiren unsurlar konulu bir seminer düzenleneceğini ve son olarak da akşam 19.30'da Merkez camiinde Hatim ve Mevlid programı ile etkinlikleri tamamlayacaklarını açıkladı.

Işık son olarak düzenlenen etkinlilere tüm Gerzelilerin davetli olduğunu ifade ederek sözlerini noktaladı.









AdminAdmin