Güncel
Giriş Tarihi : 01-07-2020 11:29   Güncelleme : 01-07-2020 13:47

Kuzey Rüzgârı Yeni Gününde Yeni Saatinde Başlıyor

Sinoplu siyaset, bürokrat, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve kanaat önderlerinin konuk edildiği Kuzey Rüzgârı Programı yeniden başlıyor

Kuzey Rüzgârı Yeni Gününde Yeni Saatinde Başlıyor

Yapımcılığını Muzaffer Baltacı, sunuculuğunu deneyimli gazeteci Barbaros Baltacı'nın üstlendiği Kuzey Rüzgârı Programı pandemi dönemi dolayısıyla ara verdiği yayınlarına 3 Temmuz itibarıyla yeniden başlıyor.

Daha önce Salı akşamları saat 19.15 -21.30 saatleri arasında yayınlanan programın yaz döneminde Cuma akşamları saat 21.00 - 23.00 saatleri arasında yayınlanacağı kaydedildi.

Canlı olarak Mavi Karadeniz TV ekranlarında yayınlanan programda konuk sanatçılar şarkılarını seslendirirken program konukları Sinop ve kendi alanları ile ilgili yaptığı çalışmaları ve projeleri kamuoyu ile paylaşıyor.

Pandemi dönemi sonrası ilk kez 3 Temmuz Cuma günü saat 21.00’de yayınlanacak programın ilk konuğu Mim Medya Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Yazar İş İnsanı Adil Yıldız ve bağlama üstadı yorumcu sanatçı Emin Şentürk olacak.

Adil Yıldız'ın çalışmaları sivil toplum örgütlerindeki görevleri ve Sinop'a dair tespit ve görüşlerinin ele alınacağı programda Emin Şentürk de şarkılarıyla programa renk katacak.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat ana sponsorluğunda ekranlara gelecek olan programda Belediye Başkanları, siyasetçiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleri misafir edilmeye devam edilecek.

AdminAdmin