Güncel
Giriş Tarihi : 04-09-2017 12:48   Güncelleme : 09-09-2017 17:25

Lastiği Patlayan Adamı Araba Ezdi

Memleketi Dikmen’den İstanbul’a gitmekte olan yaşlı adam, anayolda karşıdan karşıya geçmek isterken başka bir aracın çarpması sonucu vefat etti

Lastiği Patlayan Adamı Araba Ezdi

Memleketi Dikmen’den İstanbul’a gitmekte olan Abdurrahman Dinç (70), anayolda karşıdan karşıya geçmek isterken başka bir aracın çarpması sonucu vefat etti.

 

Saraydüzü’ne bağlı Uluköy’e geldiği sırada Dinç’in kullandığı otomobilin tekeri patladı. Aracını yolun sağ tarafına Dinç ve ailesi otomobilin içinden inerek lastikle ilgilenmeye başladı. Bu sırada lastiği değiştirirken aracın kaymaması için tekerleğin altına koyabileceği bir taş arayan yaşlı adam, yolun diğer tarafından taş almak için karşıya geçmek istediği sırada, o sırada Kargı-Tosya istikametinden gelmekte olan bir aracın altında kaldı.

 

Aracın süratli olmasının da etkisiyle 100 metre kadar sürüklenen yaşlı adam, ağır yaralandı. Boyabat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dinç vefat ederken, resmi olmayan kaynaklardan edinilen bilgiye göre çarpan sürücünün olay anından sonra kaçtığı ve daha sonra Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.



Erkan TaşErkan Taş