Güncel
Giriş Tarihi : 06-04-2020 13:07   Güncelleme : 06-04-2020 14:47

Maaşlar Elden Teslim Ediliyor

Polis, jandarma, bekçi ve zabıta gibi kamu çalışanlarından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu evden çıkamayan vatandaşların maaşlarını elden teslim ediyor.

Maaşlar Elden Teslim Ediliyor

İçişleri Bakanlığımızca, 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın evlerinden dışarı çıkmalarının yasaklanması sonrasında, temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere, il ve ilçelerimizde Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu.

Vefa Sosyal Destek Grubu ihtiyaç olması halinde, özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması, temel ihtiyaçlarının karşılanması maksadıyla Sinop Merkezi ve ilçelerinde görev yapacak şekilde yapılandırıldı.

Polis, jandarma, bekçi, zabıta gibi kamu çalışanlarından oluşan Vefa Sosyal Destek Grubu köylerde yaşayan, sokağa çıkması kısıtlanan veya sağlık sorunları dolayısıyla maaşlarını, ikramiyelerini alamayan vatandaşların maaşlarını ve ikramiyelerini teslim ediyor.

Bu kapsamda Gerze Kaymakamlığı tarafından Özel İdare Müdürlüğü, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve bu hizmet için görevlendirilen diğer yetkililer köylerde yaşayıp ilçeye gelemeyen vatandaşların parasını elden teslim ediyor.

AdminAdmin