Güncel
Giriş Tarihi : 10-09-2020 16:13   Güncelleme : 10-09-2020 16:47

‘Mağduriyet Yaşıyoruz’

Telefonlarda yaşanan şebeke sorununa çözüm bulunmasını istedi

‘Mağduriyet Yaşıyoruz’

Turkcell hatlarında uzun süredir yaşanan ulaşım sorunu dolayısıyla, Turkcell Çağrı Merkezini birçok kez aradığını belirten ilçemiz Köşk Mahallesi sakinlerinden İlkay Özdemir, “çağrı merkezini arayıp şikâyetimi dile getirdiğimde yetkililer bana Gerze’de baz istasyonu aradıklarını söylediler” dedi.

Aylardır ilçemizde yaşanan sıkıntılarla alakalı olarak da bayilere bilgiler verdiklerini ifade eden Özdemir, “biz sorunumuzu çağrı merkezlerini arayarak, bayilere sıkıntılarımızı ileterek çözemedik. Bu kapsamda sesimizi basın yoluyla duyurmak istedik. Yaşanan bu sıkıntının biran önce aşılması noktasında yetkililerden yardım istiyoruz.

Evde otururken dahi telefonlarımızı camın önüne koyuyoruz ki arayan telefona ulaşabilsin çünkü telefon çekmiyor. Sanki dağın başında yaşıyor gibiyiz, camın önüne telefon koyarak şebekeyi yakalamaya çalışıyoruz.

Gerek iş yerimizden aradıklarında gerekse bir arkadaşımız aradığında telefonlarımıza bir türlü ulaşılamıyor. Bu durumdan mahalleli olarak oldukça rahatsızız. Sorunumuza çözüm bulunmasını istiyoruz.” diyerek düşüncelerini belirtti.

AdminAdmin