Güncel
Giriş Tarihi : 14-08-2012 00:52   Güncelleme : 14-08-2012 00:52

Mahalleli Camisine Sahip Çıktı

Cumhuriyet Mahallesine Yeni Camii

Mahalleli Camisine Sahip Çıktı

Cumhuriyet Mahallesi sakinleri mahallelerinde yapılması düşünülen Yavuz Sultan Selim Camii ile ilgili istişarelerde bulunmak için bir araya geldi.



Cami Dernek Başkanı Kasım Öztürk’ün girişimleri ile bir araya gelen mahalle sakinleri camii ile ilgili bilgi aldılar taahhütte bulundular.


İlçe Müftümüz Ömer Yay’ında hazır bulunduğu toplantıda düşüncelerini dile getiren Yay, “Fikir alışverişi için buraya geldik, herkes elini taşın altına koyarsa, kendi evini yapar gibi düşünürse, herkes gönülden destek verirse burası yapılır. Neticede burada bir temel atılmıştır. Bu temel depremde olsa, yangınlarda olsa bu temel camii yeri olarak kıyamet gününe kadar kalıcıdır. Yavuz Sultan Selim Camii’sinin yapılabilmesi hizmete kazandırılabilmesi için her türlü desteğe varız. Bu Camii bittiğinde İlçe Müftülüğünü, Kuran Kursunu buraya taşıyacağız ve burası ayrı bir hareketlilik kazanacak.”dedi.



Cami bittiğinde ise özürlü merdiveninden, özürlü tuvaletine kadar birçok ayrıntının göz önünde bulundurulduğu ifade edildi.



Dernek Başkanı Kasım Öztürk, Yavuz Sultan Selim Cami arsasının 2481 m² büyüklüğünde olduğunu, cami’nin ise 513 m² alana kurulacağını ifade ederek yardım yapmak isteyen sağduyulu vatandaşlara seslendi. Ve herkesi Yavuz Sultan Selim Camii inşaatına yardım yapmaya davet etti.



Yardım Yapmak İsteyen Vatandaşlar İçin Verilen Hesap Numarası:

Gerze Ziraat Bankası   -      51312059-5001224







AdminAdmin