Güncel
Giriş Tarihi : 16-10-2015 12:19   Güncelleme : 16-10-2015 14:05

Malum Gösteri Sonrası Gazetemize Ziyaretçi Akını

Gazetemizin önünde yapılan ve halk tepkisi ile karşı karşıya kalan sözde protesto eylemi sonrası gazetemizi çok sayıda üst düzey yetkili ve vatandaş ziyaret ederek "Yanınızdayız" dedi.

 Malum Gösteri Sonrası Gazetemize Ziyaretçi Akını

Yaptığımız haber sonrası tahammülsüzce soluğu gazetemizin önünde alan gruba vatandaşın yanı sıra Siyasi parti, Sivil Toplum kuruluşu başkanları ve meslektaşlarımızdan da tepki geldi. Yapılan sözde eylem sonrası gazetemiz adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Gece geç saatlere kadar süren ziyaretlerde gazetemize destek mesajlarını ileten Kurum amirleri, Siyasi parti başkanları, STK temsilcileri ve meslektaşlarımız "Her platforma özgür basın vurgusu yapanların, halkın tepkisini gündeme taşıdığı için Gerzenin sesi gazetesine tepki göstermesini tutarsız bir tavır olarak" nitelendirirken, bu süreçte Gerzeninsesi gazetesinin yanında olduklarının altını çizdi.

Uysal'dan Teşekkür

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal ise, yapılan destek ziyaretlerinin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade ederek, "Bizler halkımızın yürüyüşe göstermiş olduğu yoğun tepkileri gazetecilik kimliğinin bize yüklemiş olduğu sorumluluğu esas alarak gün yüzüne çıkarttık. Yapılan sözde eylem sonrası gerek telefonla, gerek ziyaret ve mesajları ile yanımızda olduğunu dile getiren vatandaşlarımıza, bizlerde onların sesi olmaya devam edeceğimizi belirterek teşekkür ediyorum.

Ziyaretleri ile Gazetemize Destek Olan İsimlerden bazıları..

(Yasal Sürecin sağlıklı bir şekilde işlemesi bakımından gazetemizi ziyaret eden üst düzey yetkili ve kurum amirlerimizin fotoğraflarına haberimizde yer verilmemiştir.)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir, Milletvekili adayları Adem Çilek ve Leyla Bilgili, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri 



Memur - Sen Sinop İl Başkanı Hasan Tüyüboz ve Ak Parti Eski İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu



Haber 57 ve Flaş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi Gerze İlçe Başkanı Cemal Yıldız, Ülkü Ocakları Gerze İlçe Başkanı Koray Dereli, Dikmen Eski Belediye Başkanı Hüseyin Güleryüz 



Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Vitrin Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serhat Özşahin, 






hakan akbaşhakan akbaş