Güncel
Giriş Tarihi : 20-03-2019 10:06   Güncelleme : 20-03-2019 10:13

Maviş: Gerze Stadı İçin Tarih Verdi

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ilçemize yakışacak modern bir stad 'ın yapımına 16 Nisan'da başlanacağını duyurdu

Maviş: Gerze Stadı İçin Tarih Verdi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, daha önce yenilenmesi sözünü verdikleri Gerze Stadının 16 Nisan’da yıkım ve yapım ihalesinin gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

FUTBOLCULARIMIZ SAHA YERİNE RAKİP TAKIMLA MÜCADELE EDECEKLER
Maviş, Gerze ilçemizin modern bir tesis ihtiyacının yeni yatırım ile giderileceğini, yağışlı iklim şartlarından çok çabuk olumsuz etkilenen doğal çim özellikli eski statta antrenman ve futbol karşılaşmalarında yaşanan birçok problemin, yeni sentetik sahada yaşanmayacağından, futbolcularımız olumsuz saha şartları yerine, sadece top ile mücadele imkânına kavuşacaklarını ifade etti.

GERZE KENDİNE YAKIŞAN BİR STADA KAVUŞACAK
Maviş, Gerze stadında her iki takım için ayrı ayrı soyunma odaları, kafeterya, idare odaları, hakem odası, sağlık odası, 500+500 karşılıklı 1.000 kişilik çelik konstrüksiyon tribün ve saha etrafında yürüyüş yollarının yapılacağının müjdesini verdi.

MODERN AYDINLATMAYA KAVUŞACAK
Maviş, ilçe stadına aydınlatma sisteminin kurulmasıyla gece antrenman ve futbol karşılaşmalarına daha fazla imkan sağlanacağını ifade etti.

GERZE İÇİN DEĞER
Maviş, Uzun yıllardan beri hizmet veren stadın ömrünü tamamlaması sebebiyle yeniden yapılması için uzun süredir ilgili kurumlar nezdinde emek verilen Gerze stadının 16 Nisan’da yıkım ve yapım ihalesinin yapılacağını, ihalenin hemen akabinde inşaatının kısa süre içerisinde başlayacağının müjdesini vererek, Gerze ilçesi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

AdminAdmin