Güncel
Giriş Tarihi : 11-06-2020 11:14   Güncelleme : 11-06-2020 14:58

Maviş, Karaömeroğlu’nu Ziyaret Etti

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop’a yeni atanan vali Erol Karaömeroğlu’nu Ankara'da ziyaret etti

Maviş, Karaömeroğlu’nu Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Sinop ile birlikte 41 ilin valisi değişti; Sinop Valisi Köksal Şakalar Mülkiye Başmüfettişliğine atanırken Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu Sinop'a yeni vali olarak atandı.

Kararnamenin açıklanmasının ardından Nazım Maviş Altındağ’a giderek Erol Karaömeroğlu’nu ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyareti esnasında çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Maviş; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Sinop Valisi olarak atanan Altındağ Kaymakamımız Sayın Erol Karaömeroğlu ile Altındağ Belediye Başkanımız Doç. Dr. Asım Balcı’nın ev sahipliğinde Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde bir araya geldik.

Rize Milletvekilimiz Muhammet Avcı ve Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin’in de katıldığı buluşmada Sinop’a dair istişarelerde bulunduk.

İlimize önemli hizmetleri olacağına inandığımız yeni Valimiz Erol Karaömeroğlu’na hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Maviş ayrıca aynı kararname ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Köksal Şakalar’a da bugüne kadar Sinop’a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

AdminAdmin