Güncel
Giriş Tarihi : 06-06-2018 17:35   Güncelleme : 06-06-2018 17:52

Meclis Kararıyla Tarık Bulut’un İsmi Parka Verilecek

Haziran ayı belediye meclis toplantısı Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Başkanlığında gerçekleşti

Meclis Kararıyla Tarık Bulut’un İsmi Parka Verilecek

İmar Komisyonu raporlarının görüşülmesiyle başlayan Haziran ayı belediye meclis toplantısında Hamidiye Mahallesi buzhane mevkiinde ki otoparkın plan değişikliği talebi ile park alanı olarak değerlendirilmesi kararı alındı.

Meclis gündeminin ilk maddesinin ikinci başlığında ise Kentsel Tasarım Projesinde eksik kalan 129 ve 138 nolu adaların projelerin onaylanmasıyla ilgili talep oybirliğiyle kabul edildi.

Sonraki gündem maddelerinde Çarşı, Hamidiye ve Cumhuriyet Mahallelerinde imar planı değişiklikleriyle ilgili talepler komisyona sevk edildi.

Çamlık ve halı saha mevkilerinde bulunan terfi merkezlerine kum tutucu kompakt ünitelerinin iş artışı kapsamında İller Bankasına yaptırılmasıyla ilgili talep ise oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis Tarık Bulut'un İsmini Parka Verdi

Meclis Gündeminin son maddesinde ise 2017 yılı Eylül ayında ilçemizde yaşanan bir olayda Rıza Belovacıklı tarafından bıçaklanması neticesinde hayatını kaybeden Tarık Bulut’un, liman içinde ki şelalenin önünde bulunan parka isminin verilmesi talebi görüşüldü.

Ak Partili meclis üyelerinin ikisinden red oyu alan talep, diğer iki Ak Partili ve CHP’lİ meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

Seda ŞengülSeda Şengül