Güncel
Giriş Tarihi : 08-04-2015 00:23   Güncelleme : 08-04-2015 00:07

Mehmet Ersoy, listelerin açıklanması ardından konuştu

AK Parti tarafından aday listelerini açıklanması ardından, aday listesinde yer almayan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ilk açıklamasını yaptı.

Mehmet Ersoy, listelerin açıklanması ardından konuştu
 AK Parti tarafından aday listelerini açıklanması ardından, aday listesinde yer almayan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoyilk açıklamasını yaptı. Ersoy; "Kısmet böyleymiş. Vaki olanda hayır vardır" dedi. 

Aday olan Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş'e başarılar dileyen Mehmet Ersoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "24 yıllık kamu görevim sürecinde Kaymakam, vali yardımcısı, vali ve AFAD Başkanı olarak devletimin ve milletimin hizmetinde oldum.

Son 4 yıldır da Sinoplu hemşehrilerimi milletvekili olarak temsil ettim. Vekilliğim süresince hizmet odaklı bir siyaset anlayışıyla AK Parti hükümetlerinin ülke genelinde yaptığı hizmetlerden ilimizin de en iyi şekilde faydalanması için mücadele etmeye çalıştım. Eğitimden, sağlığa, spordan köy hizmetlerine ve ulaşıma kadar her alanda Sinop'u yatırım ve ödeneklerden en fazla faydalanan illerden biri yapmanın gayretinde oldum. Genel Merkez ve TBMM'de verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım.

İçişleri Komisyonu Başkanı olarak ülkemiz için en hayati ve tartışmalı görülen kanunların çıkarılmasında büyük emek sarf ettim. Ankara'da Sinop'un ve Sinoplunun güçlü bir şekilde temsil edilmesine gayret gösterdim.

Başardıklarım yanında mutlaka eksiklerim de olmuştur. Yerel siyasete çok fazla takılmadan iyi niyetle ülke ve hizmet siyaseti yürütmek istedim..Kısmet böyleymiş.. Partim 25. Dönem için başka arkadaşlarımı aday göstermeyi uygun buldu..Vuku bulan da hayır vardır inancında olan kullarız..Aday gösterilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Boyabat'ın bir köyünde doğan bir fani olarak ömrümün neredeyse 30 yılını üst düzey görevlerde geçirme şansını bana bahşeden Rabb'ime hamd ediyorum. Devletime ve Aziz Milletime teşekkür ediyorum.. Ak Parti iktidarlarının hakim olduğu 13 yılın dokuz yılında Kozan, Çatalca, Sarıyer Kaymakamlığı, Yalova Valiliği, AFAD Başkanlığı görevlerini ve son dört yılında da Sinop Milletvekilliği onurunu bana yaşatan Partime, Cumhurbaşkanımız ve Dönemlerin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na çok teşekkür ediyorum.

Bütün bu süreçlerde bana en sıcak ve samimi desteklerini esirgemeyen aileme, dostlarıma, dava arkadaşlarıma, teşkilatlarımıza ve Aziz hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Allah Milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
AdminAdmin