Güncel
Giriş Tarihi : 07-07-2017 10:58   Güncelleme : 07-07-2017 12:05

Modifiyeli Araç Tutkunları Sinop'ta Buluştu

Sinoplu Otomobil Severler, Araçlarını Güzellik Yarışmasına Soktu

Modifiyeli Araç Tutkunları Sinop'ta Buluştu
 Sinop Tuning 57 kulübü üyeleri güzellik, desibel ve basık kategorilerinde otomobil yarışları düzenlediler.

Demirci Köyü Limanında 2 Temmuz Pazar günü 10.00-17.00 saatleri arasında düzenlenen yarışlara, Sinop ve ilçelerinden, İstanbul'dan, Samsun'dan ve başka illerden otomobil tutkunları, modifiyeli ve bakımlı araçlarıyla katıldı. Birbirinden renkli ve gösterişli araçların kıyasıya yarıştığı organizasyonda katılımcılar, hazırlandıkları büyük yarışlarda araçlarının hünerlerini sergiledi.

Düzenlenen yarışlara sıcak havaya rağmen otomobil severlerin ilgisi yoğun oldu. Gerze'den de bir çok aracın katıldığı yarışmalarda ilçemizden dereceye giren olmadı.

Sinop Tuning57 kulübü kurucularından Barış Can Akgül, kaynaşmayı sağlamak, yeni arkadaşlar edinmek, yeni araçlar görmek ve otomobil severlere heyecanlı anlar yaşatmak amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek; ''Bu amaçlar dışında bir niyetimiz olmadı ve olmayacak. Kazasız belasız bu yarışları da atlattık. Heyecanlı, çekişmeli yarışlara sahne oldu Demirci Köyü Limanı. Samsun'dan, İstanbul'dan bile gelen arkadaşlarımız oldu. Bu yarışlarda da gördük ki otomobil bizim gibi insanlar için sadece dört teker değil. Otomobil bizim için bir sevda, bir aşk. Aşkla dolu seneler diliyorum. Ekibime, Sinop Merkezden ve ilçelerinden gelen, şehir dışından gelen, organizasyonumuzu izlemeye gelen herkese, emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Kaynak Boyabatsesi

Seda ŞengülSeda Şengül