Güncel
Giriş Tarihi : 08-04-2019 10:38   Güncelleme : 08-04-2019 13:58

Muhtarlardan Başkan ŞENSOY’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gerze İlçe Muhtarlarından Başkan Şensoy'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Muhtarlardan Başkan ŞENSOY’a Hayırlı Olsun Ziyareti

 31 Mart Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri neticesinde Gerze Belediye Başkanlığı’na seçilen Cevat ŞENSOY’a, ilçemiz Muhtarları ziyaret gerçekleştirdi.

 Başkan Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret eden Muhtarlarımız gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretinde Başkan ŞENSOY’u tebrik ederken, görevinde başarılar dilediler.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetnii dile getiren Başkan Şensoy ise yaptığı açıklamada; “Halkımızın teveccühü doğrultusunda göreve geldik. Muhtarlarımız, ilçemizi yönetme aşamasında çok önemli bir yer alıyor. Mahallelerimizde ki olası roblemlerinin çözümünde, mahallelerimizin eksikliklerinin giderilmesinde muhtarlarımızla beraber hareket edeceğiz. Bu açıdan Mahalle Muhtarlarımıza çok önem veriyoruz.Çünkü Gerze’mizi birlikte güzelleştireceğiz.”dedi.

Şensoy Belediye Başkanlığı olarak geride bıraktığımız seçimlerde göreve başlayan Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ramis KALAY, 19 Mahallesi Muhtarı Orhan BÖREKÇİ, Çarşı Mahallesi Muhtarı Şuayip DEMİR, Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza ÖZTÜRK, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Bal,Köşk Mahallesi Muhtarı Mahmut KÜÇÜK ve Yeni Mahalle Muhtarı Baki GİRESUN’a görevlerinde başarılar dileriz,dedi. Ziyaret,çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

hakan akbaşhakan akbaş