Güncel
Giriş Tarihi : 25-08-2020 10:59   Güncelleme : 25-08-2020 11:48

Muhtarlık Mührü Usta'da

Çarşı Mahallesi Muhtarı Şuayip Demir’in vefatının ardından muhtarlık görevine Mustafa Usta vekaleten görevlendirildi

Muhtarlık Mührü Usta'da

5 dönemden (22 yıldan) bu yana Çarşı Mahallesi Muhtarı olan Şuayip Demir’in 12 Ağustos Çarşamba günü vefat etmesinin ardından Gerze Kaymakamı Murat Güven, 2019 Yerel Seçimlerinin ardından bu yana Şuayip Demir’in azası olan Mustafa Usta’yı Çarşı Mahallesi Muhtar Vekili olarak görevlendirdi.

Evli ve 4 çocuk babası olan Mustafa Usta, 30 seneden bu yana Çarşı Mahallesi’nde ikamet ediyor ve yine aynı mahalle de yıllardır esnaflık yapıyor.

İlçemizde Yorgancı Mustafa olarak bilinen ve herkes tarafından sevilen; Gerze Pazar Yerinde yorgan, çeyiz eşyası, halı, perde sektöründe faaliyet gösteren Altın İğne Yorgan Dikimevinin sahibi olan Mustafa Usta önümüzde ki haziran ayına kadar muhtar vekili olarak görev yapacağını ve 2021 yılının haziran ayında muhtarlık seçimine gidileceğini kaydetti.

Muhtar olmanın buruk gururunu yaşayan Mustafa Usta, “ Kaymakamımız, önümüzde ki haziran ayına kadar bu görevi yürütmeyi bana uygun gördü. Kısa bir süreliğine de olsa Çarşı Mahallesi Muhtarlığına layık görüldüğüm için oldukça mutluyum.

İnşallah mahallemizde yapacağımız çalışmalarımızda en güzel hizmeti sunarak Rahmetli Şuayip Muhtarımızı aratmamaya çalışacağım. Seçime kadar bu görevi layığıyla yerine getirmeye çalışacağım.” dedi.

AdminAdmin