Güncel
Giriş Tarihi : 10-10-2018 15:19   Güncelleme : 10-10-2018 15:37

''Muhtarlık yarışında bende varım dedi”

Hamidiye Mahallesi'ne Muhtar Adaylığına talip olduğunu söyleyen Hasan Aydın, gazetemize gelerek adaylığını açıkladı

''Muhtarlık yarışında bende varım dedi”

''Güzel Gerze’mize ve mahalleme olan büyük aşkımla muhtarlığa aday oldum'' sloganıyla yola çıkan ilçemiz sakinlerinden Hasan Aydın Mahallemizin en iyi hizmeti alabilmesi ve sorunların çözümü için adayım dedi.

''Var gücümle çalışacağım'' diyerek kolları sıvadı

Hamidiye Mahallesi'ne Muhtar Adaylığına talip olduğunu söyleyen Hasan Aydın, gazetemize gelerek adaylığını açıkladı.

Yapacakları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Aydın ,''Sorunlara birebir değineceğim, ilk işim muhtarlık binası yaptırmak olacak'' dedi.

Neden Aday olduğunu açıklayan Aydın sözlerine şu şekilde devam etti;

''Güzel Gerze'mizin ilk yerleşim yerlerinden olan Hamidiye Mahallesinin, asırlık geçmişi ile bugünü arasındaki bütünlüğünü bozmadan mutlu mahalle olması için adayım. Güler yüzlü, tatlı sözlü muhtar olacağım. Keder ve neşenizi birlikte paylaşacağım. Şayet muhtar seçilirsem öncelikli olarak mahallemin yol, su, elektrik ile ilgili tüm sorunlarıyla ilgileneceğim. Ayrıca çocuk parklarına düzenlemeler getireceğim ve ramazan ayında iftar çadırı hizmeti sunacağım. Gerzeninsesi gazetesi aracılığıyla gerek Gerzeli hemşerilerime gerekse de Hamidiye Mahallesi sakinlerini bütün kalbi duygularımla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Hasan Aydın Kimdir?
1955 yılında Gerze'nin Boyalı Köyünde doğan Aydın, ilkokulu aynı köyde bitirdikten sonra günün şartları gereği genç yaşta İstanbul'a giderek çalışma hayatına başladı. İstanbul Bakırköy Belediyesinde uzun yıllar makam şoförlüğü yaptıktan sonra emekli olarak özlem duyduğu memleketi Gerze’ye geri dönen Aydın, şimdilerde Gerze'de esnaflık yaparak hayatımı devam ettirmekte.

Seda ŞengülSeda Şengül