Güncel
Giriş Tarihi : 23-08-2016 17:33   Güncelleme : 23-08-2016 17:35

Nasp Eğitim Semineri Düzenlendi

Sigarayı Bırakma Semineri Düzenlendi

Nasp Eğitim Semineri Düzenlendi
 Sigarayı fiziksel olarak bırakmak kolay olsa da zihinsel olarak bırakmak çok kolay değildir. Fiziksel olarak ihtiyaç duyulmasa da zihinsel ikna olmadığı için sigara içmeye tekrar başlanır. Halkla iç içe görev yapan ve sürekli göz önünde olan personelin herhangi bir ilaç veya dışarıdan bir kolaylaştırıcı almadan, bir dönemliğine değil, hayatından tamamen sigarayı çıkarmasını sağlamak hem vatandaşa örnek olması hem de sağlıklı bir yaşam sürmesi açısından tanıtım eğitimi düzenlendi.


Nasp( Zihinsel sigarayı bırakma programlaması) Belediye Konservatuarında gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu sigarayı bıraktırma tanıtım eğitiminde Kişisel Gelişim Uzmanı Hülya Şensoy daha önce Gerze'de düzenlediği aile ve huzur,zirve eğitimleri dışında Sigaradan Özgürleşme adına tanıtım semineri düzenledi.

Sosyal Sorumluluk projesi çerçevesinde çalıştığını ifade eden Şensoy, sigaranın zararlarından ziyade sigaranın neden içildiği içen insana ne gibi faydaları olduğu konularında sigara tüketen insanlardan bilgi alarak karşılıklı sohbet gerçekleştirdi.

Pozitif enerjinin yüksek tutulduğu sohbette özgürlükten,bağımlılıktan ve bir çok odak noktası dile getirildi. Programda ücretin neye göre belirlendiği dile getirilerek sunulan ikram ile sigarayı bıraktıra tanıtım eğitimi son buldu.

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz