Güncel
Giriş Tarihi : 31-03-2016 13:53   Güncelleme : 31-03-2016 14:39

Nazım Maviş Ankara'da Partililer ile Buluştu

Nazım Maviş Partiye Hizmet Etmiş İl, İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Nazım Maviş Ankara'da Partililer ile Buluştu
 Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş 2002 yılından günümüze Ak Parti teşkilatına hizmet etmiş Belediye Başkanı, İl Başkanı, İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleriyle Ankara’da bir araya geldi.

İller Bankası Sosyal Tesislerinde Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü ve Hasan Tüyüboz Memur Sen Sinop Temsilcisi Ahmet Kılıçaslan, Hüseyin Yüksek, Yakup Üçüncüoğlu, Ertuğrul Asut, Ali Kalafat, Kadir Bilgili, Vecdi Yeni, Cemalettin koca, Fahri Alkan, İbrahim Aydın, Bayram Kalafat, Osman Karabulut, Kazım Taştan, Yücel Ünal, Mustafa Erdem, Sefa Önal ve diğer partililer bir araya geldi.

Maviş partililere yapmış olduğu konuşmasında “Partimizin kuruluşundan bu yana beraber yol arkadaşlığı yapmış bizlere gönül vermiş partilileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen bir yemek, birlik beraberliği, kardeşliği, fitnenin fesadın olmadığını vurgulamak amacıyla düzenlendiği öğrenildi. Ayrıca Sinop’a ve ilçelerine yapılacak olan hizmetler noktasındaki öncelikler belirlenmesi noktasında istişare edildi.

 

Seda ŞengülSeda Şengül