Güncel
Giriş Tarihi : 21-03-2017 20:11   Güncelleme : 22-03-2017 00:44

Nazım Maviş Gerzeli İşçilerle Buluştu

Nazım Maviş, ilçemizde bir takım ziyaretlerde bulundu. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için ziyaretlerde bulundu ve vatandaşlara neden evet demeleri gerektiğini anlattı.

Nazım Maviş Gerzeli İşçilerle Buluştu

Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetim Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, ilçemizde bir takım ziyaretlerde bulundu. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için ziyaretlerde bulundu ve vatandaşlara neden evet demeleri gerektiğini anlattı.

 

Gazetemiz Gerze’nin Sesi’ni de ziyaret eden Maviş, ilçemizde faaliyet gösteren tesktil atölyesi ve motor sanayiinde çalışan işçilerle bir araya geldi; hem dertlerini dinledi hem de referandum hakkında bilgiler verdi.

 

Sanayi sitesi için yasal düzenleme yapılacak

İlçemizdeki Küçük Sanayi Sitesi’nin geliştirilmesi ile ilgili konuşan Maviş, sanayi sitelerinin belediye mücavir alanları dışında yapılamadığına dikkat çekti. 16 Nisan’daki referandumdan sonra belediye mücavir alanlarına dışarısına sanayi sitesi yapılabilmesi için bir yasal düzenleme olacağını söyledi. Gerze’deki yeni sanayi sitesi için böyle bir yol izlenebileceğini aktaran Maviş, amaçlarının Gerze Küçük Sanayi Sitesi’nin bölünmeden yenisiyle entegre yapılması olduğunu vurguladı.

 



“Biz milletimize güveniyoruz”

Yaykıl’da bulunan Yeni Saray Giyim’deki işçilere hitaben konuşan Maviş, eskiden hükümet kurulup 25 gün sonra yıkılıyordu. Böyle bir hükümette istihdam üretmek de, iş alanı bulmak da, yatırım yapmak da, hizmet vermek de mümkün değildir. Dolayısıyla güçlü hükümetler olsun, beş yıl başta kalsın, beş yıl boyunca memlekete hizmet etsin” dedi. Bir takım iftiralarla, yalanlarla referandum sürecinde yanlış bir algı oluşturulmaya çalışıldığını belirten Sinop Milletvekili, “bizim milletimizin feraseti açıktır, aklı başındadır. Bunların hepsini ayırt edebilecek akla ve kudrete sahiptir; biz milletimize güveniyoruz. Güvendiğimiz için de sandığa gidiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Güçlü bir Türkiye için desteklerinizi bekliyoruz” diyen nazım Maviş, yardıma ihtiyaçları olduğunda hizmetlerinde olacağına dair işçilere söz verdi.
 

Ak Parti Milletvekili Maviş, ayrıca ilçemizde faaliyet gösteren Barbaros Motor’u, GOG Giyim’i, Akçaoğlu İnşaat’ı, Orta Çay Bahçesi’ni, Gerze Birlik’i, Ziraat Odası’nı, Esnaf ve Zanaatkârlar Odası’nı ve Esnaf ve Zanaatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.


Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş