Güncel
Giriş Tarihi : 17-08-2016 11:35   Güncelleme : 17-08-2016 11:42

Nazım Maviş: Sinop Genelinde 64,59 Km Asfalt Yol Tamamlandı

Maviş, Köy Grup Yollarının Asfaltlanma Çalışmaları Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Nazım Maviş: Sinop Genelinde 64,59 Km Asfalt Yol Tamamlandı
 AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, köy grup yollarının asfaltlanma çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Maviş; “ Seçim dönemi köylerimizi gezerken, muhtarlarımızdan, köylülerimizden, gurbetçi hemşerilerimizden ve köy derneklerimizden bize iletilen en önemli sorun ve talebin köy yollarının asfaltlanması olduğunu gördük. Gelen talepler ve bizzat köy ziyaretlerimizde gördüğümüz eksiklikler ve ihtiyaçlar sonrasında, Sinop’un köy grup yollarının tamamının asfaltlanması için 1000 km’lik bir asfaltlama çalışması yapılması gerektiğini tespit ettik. Biz 4 yılda 1000 km asfalt yapacak şekilde bütün ön hazırlıklarımızı tamamladık.” dedi.

 

Maviş açıklamalarına köy grup yollarının asfaltlanmasıyla ilgili bu yılki çalışmalar hakkında bilgi vererek devam etti. Maviş; “2016 yılı asfalt programımızı belirledik. Sinop ölçülerinde oldukça büyük ve geniş bir asfalt programını hedefledik. Bu yıl içerisinde tamamlamayı planladığımız asfalt miktarı 270 km. Asfalt programımızın belirlenmesiyle beraber çalışmalara süratle başlandı. Çalışmaların son durumu hakkında bilgi vermek gerekirse geçtiğimiz hafta itibariyle Sinop genelinde; 64,59 km asfalt yol tamamlanmış, 48,5 km yol tamamlanmak üzere ve 115,6 km yolun yapımı devam ediyor. İnşallah planlamalarımıza göre bu yıl asfalt sezonu içerisinde 270 km’lik asfalt hedefimizi yakalayacağız.

 

Yeni yapılan yollarım değerli hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum. Sinop her şeyin en iyisine layık bizde Sinop’a layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz diyorum.” dedi.

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz