Güncel
Giriş Tarihi : 21-04-2020 13:31   Güncelleme : 21-04-2020 14:11

Nazım Maviş Video Konferans Aracılığıyla Toplantı Gerçekleştirdi

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş video konferans aracılığıyla, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yöneticileriyle toplantı gerçekleştirdi.

Nazım Maviş Video Konferans Aracılığıyla Toplantı Gerçekleştirdi

Milletvekili Maviş’in başkanlık ettiği toplantıya; İl Müdürü Melih Keleş, İl Müdür Yardımcısı Harun Köksalan, Sosyal Hizmetler Müdürü Kayıhan Özkaptan, Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Berrin Gürleyen, Huzurevi Müdürü Zafer Sayın ve Boyabat Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Matuk katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Maviş, korona virüs ile mücadele kapsamında kurumun yürüttüğü sosyal yardımlaşma çalışmaları, huzurevi, engelli yaşam merkezleri gibi risk gruplarının yer aldığı birimlerde alınan tedbirler hakkında bilgiler alırken kendi tavsiyelerini de paylaştı.

Yine bu zorlu süreçte virüs salgınından ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlara yapılan nakit yardımı, iş yerlerinde istihdamın korunması amacıyla işverenlere sağlanan çalışma ödeneği ve sağlanan diğer destekler görüşüldü.

Maviş, bu süreçte Sinoplulara sağlanan maddi desteğin yanı sıra özellikle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne önemli görevler düştüğünü, yaşlılarımızın, engelli bireylerimizin ve özellikle çocuklarımızın bilgi kirliliğinden kaynaklı endişelerinin giderilmesi ve psikolojilerini güçlü tutmalarını sağlamanın öncelikli görevleri olduğunu belirtti.

AdminAdmin