Güncel
Giriş Tarihi : 23-06-2017 18:30   Güncelleme : 23-06-2017 18:48

Nazım Maviş'ten Bayram Mesajı

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Nazım Maviş'ten Bayram Mesajı
Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Maviş, Sinopluların ve İslâm âleminin Ramazan Bayramını kutladı. Ramazan Bayramında iyilik ve güzelliklerin zirveye çıktığını belirten Maviş, mesajında şunları söyledi: “Maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin milli birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği; semaya açılan dua elleri, kılınan teravih namazları, okunan Hatim-i Şerifler ile bereketli geçirdiğimiz Ramazan ayının ardından, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. 
Bugün millet olarak, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, dostluğumuzun ve toplumsal barışımızın adeta test edildiği, imtihana tabi tutulduğu bir süreçten geçiyoruz. Biliyoruz ki bu topraklarda asırlardan beri var olan kardeşlik, barış ve hoşgörü iklimi, bugüne kadar tüm engellerin üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bundan sonra da bu kardeşlik iklimini yok etmeye, milletimizin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Türkiye dün olduğu gibi bugün de tüm mazlum ve mağdurların sesi olmaya, umudu olmaya aynı kararlılıkla devam edecektir. 
Bu bağlamda Ramazan Bayramını en kalbi dileklerimle kutlarken, Terör saldırıları sonucu kaybettiğimiz vatandaşlarımıza, terörle mücadelede şehit verdiğimiz polis ve askerlerimize Allah'tan rahmet, şehit ailelerimize de sabırlar diliyorum. Terörün her türlüsünü lanetliyor ve şiddetle kınıyorum. Bu duygular içinde, Sinoplu Hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını, en kalbi duygularımla kutluyorum. Bu güzel bayram coşkusunun ocaklarımızı, gönüllerimizi şenlendirmesini temenni ediyorum."
Erkan TaşErkan Taş