Güncel
Giriş Tarihi : 07-04-2016 09:38   Güncelleme : 07-04-2016 09:33

Nazım Maviş'ten Kandil Mesajı

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş'ten Regaip Kandili Mesajı

Nazım Maviş'ten Kandil Mesajı
 MAVİŞ’İN REGAİP KANDİL KUTLAMA MESAJI

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili Maviş bir mesaj yayınlayarak vatandaşların ve İslam Aleminin Regaib Kandili'ni kutladı.

Maviş, "Birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dayanışma duygularının arttığı, Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan Ayları manevi yönden ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan özel zaman dilimleridir. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Dinimizce mübarek sayılan, Cenab-ı Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu bu anlamlı günün toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır" dedi.

YERYÜZÜ HAYIRLA DOLSUN 

Milletvekili Nazım Maviş mesajında, " Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede, Ümit ederiz ki zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde Mübarek Regaip Kandili yeniden bir uyanışa vesile olur. Yeryüzünde hayır hakim olur.

 Bu duygu ve düşüncelerle; “İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Regaib kandilini tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum."


hakan akbaşhakan akbaş