Güncel
Giriş Tarihi : 15-01-2018 14:34   Güncelleme : 15-01-2018 15:18

''Oda Başkanlığına Adayım'' dedi

Seçime girecek olan Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için ilçemiz esnaflarından Turan Altınkök adaylığını açıkladı

''Oda Başkanlığına Adayım'' dedi

Şubat ayında seçime girecek olan Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için ilçemiz esnaflarından Turan Altınkök adaylığını açıkladı.

Şubat ayında yapılacak olan Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri öncesinde ilçemizde lokantacılık yapan esnaflardan Turan Altınkök, oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Seçim çalışmalarına başladıklarını söyleyen Altınkök, ''ilçemizde en önemli sorun olan ve her geçen gün yeni bir şubesi açılan ulusal marketler zincirlerine karşı bir sınırlama getirilmesi için çalışma başlatacağız. Bu market zincirleri her gün yaptıkları ciroyu Gerze'den dışarı çıkarıyor. Yerel esnaf bu noktada sıkıntı yaşıyor. Eskiden her mahallede bulunan bakkallarımız ekonomik sıkıntı içine düştüklerini ifade ediyorlar. Gıda maddesinden kırtasiyeye, elektrik malzemelerinden pastane ürünlerine, manavdan kasap ürünlerine kadar bir çok kalemde satış yapan ve her geçen gün bir şubesi açılan bu zincir marketler sebebiyle İlçemizde hizmet veren esnaflarımız kapanmanın eşiğine geldiklerini belirtiyorlar. Bu nedenle bu konuda gerekli çalışmaları yapmak üzere göreve gelirsek yeni yönetimimizle harekete geçeceğiz'' dedi.

Turan Altınkök Kimdir?

Gerze'de 1980 yılından itibaren Altınkök Lokantası olarak hizmet vermekte olan Turan Altınkök evli ve iki çocuk babası olup halen ''Altınkök Lokanta'' olarak garaj mevkiinde faaliyet göstermektedir.

Gerze, Dikmen, Karlı, Yenikent ve Kanlıçay esnaflarının desteklerini beklediğini söyleyen Altınkök, ''seçilerek göreve layık görülürsek yeni yönetim ile birlikte en iyi şekilde hizmet edeceğiz'' ifadelerinde bulundu.

Seda ŞengülSeda Şengül