Güncel
Giriş Tarihi : 25-11-2017 12:00   Güncelleme : 25-11-2017 13:05

Öğretmenden Öğretmenlere Sürpriz Video Röportaj

Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni A. Çağlar Sarıtaş, ''24 Kasım Öğretmenler Günü'' sebebiyle ilçemiz protokolü, esnaf ve vatandaşlarıyla röportaj yaparak eğlenceli ve güzel bir video hazırladı

Öğretmenden Öğretmenlere Sürpriz Video Röportaj

Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni A. Çağlar Sarıtaş, ''24 Kasım Öğretmenler Günü'' sebebiyle ilçemiz protokolü, esnaf ve vatandaşlarıyla röportaj yaparak eğlenceli ve güzel bir video hazırladı.

Sedat Işıdı Belediye Kültür Merkezinde hazırlanarak gösterimi yapılan ''Öğretmen Kimdir?'' adlı röportaj salonu dolduran öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı.

''24 Kasım Öğretmenler Günü'' sebebiyle Gerze Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Programı öğrencisi Ender Aydın ile birlikte çekim, kurgu ve montajını kendileri yaparak ortaya çıkardıkları ''Öğretmen Kimdir?'' isimli video röportaj, İlçemiz Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Başsavcısı Eray Burak Buyruk ve Emniyet Müdürü Erol Ulaş'ın ''Öğretmen Kimdir?'' sorusuna verdikleri cevapla başlıyor. Video röportaj daha sonra ilçemiz esnaf ve vatandaşlarının verdikleri cevaplarla devam ediyor.

Edebiyat Öğretmeni A. Çağlar Sarıtaş, hazırladıkları video röportajın çekimlerinin bir hafta sürdüğünü belirterek; ''Öğretmenler günü için hazırladığımız ''öğretmen Kimdir'' isimli video röportaj için Gerze Meslek Yüksekokulu ekipmanlarını kullanarak Yüksekokul öğrencilerinden Ender Aydın ile birlikte ilçemiz protokolünden başlayarak çekimler gerçekleştirdik. Bir hafta süren çekimler sonucunda ortaya eğlenceli, güzel ve anlamlı bir video ortaya çıktı. Gerze sakinleri çektiğimiz video röportaja oldukça ilgi gösterdi. Çekimlerimize destek veren ilçemiz protokolüne, ekipman desteği veren Gerze Meslek Yüksekokulu'na, Videomuzda yer almayı kabul eden Gerze sakinlerine teşekkür ediyorum'' dedi.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül