Güncel
Giriş Tarihi : 24-11-2017 18:08   Güncelleme : 24-11-2017 18:30

Öğretmenler Kendi Elleriyle Fidan Dikti

İlçemizde görev yapan öğretmenlerimizin sayısı kadar fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu

Öğretmenler Kendi Elleriyle Fidan Dikti

İlçemizde görev yapan Öğretmenlerimizin sayısı kadar fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

''24 Kasım Öğretmenler Günü'' sebebiyle Gerze Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Gerze'de görev yapan öğretmenlerimizin sayısı kadar fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

Sinop-Samsun Karayolu İdemli mevkiinde belirlenen alanda yapılan fidan dikim etkinliğinde öğretmenler kendi fidanlarını kendileri dikerek ilk can sularını kendi elleriyle döktüler.

Gerze Orman İşletme Müdürü Bilal Dinç, yaptığı açıklamada; ''Toplumun fidanları olan çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz, İdemli mevkiinde belirlediğimiz alanda kendi elleriyle fidanlarımızı toprakla buluşturdular. Öğretmenlerimizin diktikleri fidanlar, yetiştirdikleri öğrenciler gibi ilk can suyunu öğretmenlerimizin elinden alıp filizlenmeleri için zamana bırakıldı. Fidanlarımızı kendi elleriyle dikerek toprakla buluşturan ve ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum'' dedi.

Fidan dikim etkinliği ''24 Kasım Öğretmenler Günü Ormanı'' tabelası yanında çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül