Güncel
Giriş Tarihi : 03-04-2020 13:04   Güncelleme : 03-04-2020 15:56

Önce Sağlık Sonra Hizmet

Özel İdareye ait olan, mıcır, elek altı ve balast malzeme ürünleri üreten Kabalı Şantiyesi ile Bürnük Konkasör Şantiyesini ziyaret eden Sinop İl Özel İdare Genel Sekreteri Yahya Çınkıl; "Tüm çabamız şehrimiz her şartta ve koşulda hizmetten mahrum kalmasın." dedi

Önce Sağlık Sonra Hizmet

Genel Sekreter Yahya Çınkıl, “Tedbirlerimizi alarak her şartta ve koşulda hizmetlerimizi aksatmadan yürütmeye gayret ediyoruz. Özel İdaremize ait Merkez Kabalı Şantiyemiz ile Bürnük Konkasör Şantiyemizi ziyaret ederek 2020 hizmet programlarımız kapsamında devam eden mıcır, elek altı ve balast (palaz) malzeme üretimlerini yerinde inceledik. Şantiyemizde görevli personelimize işlerinde kolaylıklar diledik.

Bu zor günlerde görevlerinin başında olan tüm kamu çalışanları gibi, şantiyemiz personeli de şehrimiz ve vatandaşlarımız için özveriyle üretimlerini sürdürüyorlar. Elbette onların sağlığı, bizim için yapacağımız her çalışmadan daha önemli. Bu sebeple Korona virüs tedbirleri kapsamında uzaktan ve dönüşümlü çalışmanın etkin bir şekilde uygulandığı şantiyelerimizde, personellerimiz Sağlık Bakanlığımızın belirlediği önlemler çerçevesinde sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde mesailerini sürdürüyor.

Ayrıca personelimizin maske, eldiven ve dezenfektan gibi tıbbi malzeme ihtiyaçları da eksiksiz şekilde karşılanıyor. Tüm çabamız; onlar sağlıcakla üretsin, şehrimiz her şartta ve koşulda hizmetten mahrum kalmasın.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin