Güncel
Giriş Tarihi : 24-07-2018 15:54   Güncelleme : 24-07-2018 15:59

Online bilet satışı başladı

Gerze Güven Keklik Seyahat Firması online bilet satış uygulaması başlattı

Online bilet satışı başladı

Gerzelilerin otobüs seyahatlerinde tercih ettikleri firmalardan bir tanesi olan ve yaklaşık 60 yıldır sektörde varlığını koruyan Gerze Güven Keklik Seyahat Firması gelişen teknolojiye ayak uydurarak biletlerini online olarak satışa sunmaya başladı.

Gerze’ye gelecek olan veya Gerze’den başka bir yere seyahat edecek olan vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak olan bu uygulamayla günün her saati otobüs bileti almak mümkün olacak.

Şirket Müdürü Fatih Öz, uygulamaya koydukları online sistem ile yolcuların koltuk seçimini de kendilerinin yapabildikleri belirterek: “Yaklaşık 60 yıldır Gerze’ye gelen ve Gerze’den seyahat eden yolculara hizmet verdiğimiz seyahat firmamızdan otobüs bileti almak artık daha kolay. İnternet çağı dediğimiz günümüzde bizlerde artık bilet satışlarımızı internet ortamında yapmaya başladık. Son model otobüslerimizle yaz aylarında sabah 09:00 ile akşam 18:00 ve 18:30 saatlerinde Gerze ve İstanbul’dan hareket etmek üzere teker döndürdüğümüz otobüslerimizle seyahat etmek isteyen yolcularımız www.gerzeguvenkeklik.com.tr web adresinden online olarak biletlerini alabilirler” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül