Güncel
Giriş Tarihi : 29-12-2016 13:48   Güncelleme : 29-12-2016 16:52

Otobüs Kazasında Ölenlerin İsimleri Belli Oldu

Kazada 4 kişi hayatını kaybetti. İşte isimleri:

Otobüs Kazasında Ölenlerin İsimleri Belli Oldu
Ankara-Sinop seferini yapmakta olan yolcu otobüsü, gece saat 03:50 sıralarında Saraydüzü'ne bağlı Asarcık Köyü'nde bürücünün kar ve buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yapmış; kazada 4 kişi hayatını kaybetmişti.

Kazada ölenlerin isimleri şu şekilde:
- Ali Kuzyaka (19)
- Güngör Gökoğlu (60)
- Hasan Günay (61)
- Şehriban Fidan (19)




Üniversite öğrencisiydi

Kazada hayatını kaybedenlerden 19 yaşındaki Ali Kuzyaka, Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisiydi. Tosya Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Tekin'in de yiğeni olan Kuzyaka, Sinop'ta okuduğu üniversitesine gitmek için Tosya'dan otobüse binmişti.

Hayatını kaybeden isimlerden Şehriban Fidan da Kuzyaka gibi 19 yaşında bir gençti. Mersinli olan Şehriban Fidan, Ayancık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisiydi.


Boyabat'tan iki kişi var

Boyabat'ın Edil Köyü Eski Muhtarı Ünal Günay'ın abisi olan Hasan Günay da hayatını kaybedenler arasında. Emekli imam olan Günay'ın cenazesi ikindi namazına müteakiben Edil Köyü'nde toprağa verildi. Edil Köyü Camii'nde kılınan cenaze namazına Sinop Valisi Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Garnizon Komutanı J. Albay Şefaattin Serten ve AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü katıldı.


Güngör Gökoğlu'ysa Boyabat'ın Bağlıca köyüne bağlı olduğu öğrenilirken, yarın öğle namazına müteakip aynı köyde toprağa verilecek.


Kazada yaralanan ve hastanelere kaldırılan vatandaşlar:

Cemal Örnek (Samsun sevk), Ahmet Ekren (Samsun sevk), Selami Özkan, Seda Akbaş, Nihat Özkan, Kazım Erdoğan, Coykun Yalçın, Emre Akın, Fatma Turgut, Saniye Eren, Serkan Özkan, Gökhan Yücel, Özcan Turgut, Cemile Özkan, Turan Yıldırım, Adnan Maviş, Gülten Türkmen Çelen, Sadık Eren, Emrah Yıldırım, Satu Günay, İsmail Hançer, Aykut Gökmen, Mehmet Erdoğan, Özge Karakuş Özdemirci, Hülya Gürçay, Filiz Aslancan ve Metin Keserci.


Ayrıntılar geliyor






Erkan TaşErkan Taş