Güncel
Giriş Tarihi : 16-02-2017 12:28   Güncelleme : 16-02-2017 15:00

ÖTV İndirimi Piyasayı Hareketlendirdi

İlçemiz esnaflarımızdan Cengiz Çavdar “ÖTV alınmayacak olması piyasaları şimdiden hareketlendirdi” şeklinde konuştu

ÖTV İndirimi Piyasayı Hareketlendirdi

Beyaz eşyada 30 Nisan’a kadar ÖTV sıfırlandı. İlçemiz esnaflarımızdan, İnanç Ticaret'in sahibi Cengiz Çavdar ise, “ÖTV alınmayacak olması piyasaları şimdiden hareketlendirdi” şeklinde konuştu.

 

Devletin beyaz eşyadaki ÖTV oranını yüzde 6,7’den sıfıra indirmesi nedeniyle, durgun geçen kış günlerinin hem satıcıların hem de alıcıların yüzünü güldüreceğini belirten Çavdar, “firmamız da elektronik eşyalarda indirim yaparak vatandaşlara güzel bir sürpriz yaptı” dedi. Birçok üründe garanti süresinin 7 yıla çıkarıldığını da belirten Çavdar, satışların eskiye göre çok daha iyi bir duruma geldiğini belirtti.

 

ÖTV indirimine firmadan da destek geldi

Yaz aylarında evlenecek çiftlerin daha çok rağbet gösterdiğini aktaran Çavdar, “çiftlerimiz ÖTV’nin de indirilmesiyle 5’li çeyiz paketlerimize yöneldi. Hem fiyatlar düşük hem de firmamız dâhilinde paket alan vatandaşlarımıza indirimlerimiz var” şeklinde konuştu. 2 bin liralık bir buzdolabının ÖTV’sinin 134 lira olduğunu vurgulayan Çavdar, ÖTV kampanyasıyla birlikte mini fırının da yanında bedavaya geldiğini aktardı. Beyaz eşya paketini almak isteyen kişilerin, bulaşık makinesine 300 lira indirimle; mobilya alan kişilerin de halıya ücretsiz sahip olacağını sözlerine ekledi.

 

ÖTV’nin sıfırlanması ve firmanın da yine aynı tarihe kadar birçok elektronik üründe indirime gitmesinin piyasayı hareketlendirdiğini belirten Çavdar, “mağazamıza gelerek hem devletin ÖTV indiriminden hem firmamızın indiriminden hem de bizim gönlümüzden kopan hediyelerden faydalanabilirsiniz” dedi.

Kaynak: Gerzeninsesi.com
Haber: Kaan TÖNGELCİ

Erkan TaşErkan Taş