Güncel
Giriş Tarihi : 13-03-2019 12:09   Güncelleme : 13-03-2019 12:35

Oy istemeye gittiler organlarını bağışladılar

Oy istemek için gittikleri Gerze Devlet Hastanesinden organlarını bağışlayarak çıktılar

Oy istemeye gittiler organlarını bağışladılar

Yaklaşan 31 Mart Seçimleri nedeniyle siyasi parti temsilcileri ve adaylar, oy toplamak için kapı kapı dolaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda kamu kurumlarına da ziyaret gerçekleştiren adaylar son olarak oy istemek üzere gittikleri Gerze Devlet Hastanesinden organlarını bağışlayarak çıktılar.

Baş Hekim Dr. Şevket Terkan tarafından ağırlanan adaylar ve parti temsilcileri, hastaları ziyaret ettikten sonra hastane çalışanlarıyla da bir araya geldi.

Yapılan ziyaretler sonrasında parti temsilcileri ve adaylara, Başhekim Şevket Terkan tarafından organ bağışı ile ilgili kısa bir bilgilendirme yapıldı. “Toprak Olmasın Can Olsun” sloganıyla Sağlık Bakanlığının çalışma başlattığını söyleyen Terkan, “Toplumca tanınan, bilinen siyasetçilerimizin organ bağışına destek vererek güzel bir örnek oluşturacağı düşüncesiyle bağışta bulunmalarını istedik. Gönüllü olarak tüm misafirlerimiz organlarını bağışladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Organ Bağışıyla ilgili çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Terkan, “Başka hayatları kurtarmak için önümüze gelen bu seçenek hayati önem arz ediyor. Organlarımızın toprak olmak yerine yeniden hayat bulması, başka bir cana can katması için organ bağışına destek vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

      

Seda ŞengülSeda Şengül