Güncel
Giriş Tarihi : 14-09-2020 11:51   Güncelleme : 14-09-2020 13:29

Patlat Balonu Al Hediyeni

Sinop’ta perde sektörünün önde gelen firmalarından olan Rüyam Perde, “Patlat Balonu Al Hediyeni” sloganı ile başlattığı kampanya ile bin lira ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerine 50 ila 500 TL arasında değişen bedellerde ürünler armağan ediyor

Patlat Balonu Al Hediyeni

Sinop’ta perde sektörünün iddialı firmalarından Rüyam Perde, yaz sezonunda başlattığı ve tüm ürünlerinde uyguladığı yüzde 50 indirim kampanyasına ek olarak, bin lira ve üzerinde alışverişlerde “Patlat balonu al hediyeni” sloganıyla başlattığı kampanya ile müşterilerine 50 ila 500 TL arasında değişen bedellerde ürünler armağan ediyor.

ALIŞVERİŞLERDE HEM İNDİRİM HEM HEDİYE VERİYORUZ

Kampanya hakkında bilgiler veren Rüyam Perde Sahibi Fatih Tanış, genellikle yaz aylarında uyguladıkları yüzde 50 indirim kampanyasını kış aylarında da uygulama kararı aldıklarını ve buna ek olarak, “patlat balonu al hediyeni” sloganı ile başlattıkları kampanya ile bin lira ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerine 50 ila 500 TL arasında değişen bedellerde ürünler armağan edeceklerini söyledi. Tanış; “Rüyam perde olarak Sinop’ta halkımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti verme çabasındayız. Zaman zaman müşterilerimizin ekonomilerine hitap edecek kampanyalar da düzenlemeye çalışıyoruz. Genelde kampanyalarımız gurbetçi misafirlerimizin de yararlanabilmeleri açısından yaz sezonunda olmaktaydı. Ancak hal böyle iken yaz sezonunda da Sinop’ta yaşayan vatandaşlarımız, gerek tatilde gerek şehir dışında olmaları sebebiyle bu kampanyalardan yararlanamıyorlardı.

Bu sebeple, bünyemizde bulunan tüm markaların fabrikaları ile görüşerek, onların da büyük oranda desteğini alarak,  kış sezonunda da yüzde 50 indirim kampanyası uygulamaya karar verdik. Bu yıl, önceki yıllara farkla, yüzde 50 indirim avantajına ek olarak, bin lira ve üzeri her alışverişe, "Patlat Balonu Al Hediyeni" sloganı ile değeri ortalama 50 TL ile 500 TL arasında değişen hediyeler belirledik. Alışverişini İndirimli olarak yapan müşterilerimiz perdelerinin yanında ayrıca hediyelerini de alabileceklerdir. Rüyam Perde  & Dekorasyon Sinop Mağazası olarak, yenilikçi ve modern hizmet anlayışımız çerçevesinde, İç Mimarımız ve Uzman Kadromuzla Sinop halkına hizmet vermekten onur duymaktayız” dedi.

hakan akbaşhakan akbaş