Güncel
Giriş Tarihi : 14-06-2019 18:01   Güncelleme : 14-06-2019 18:16

“Paylaşım Çadırı”

Ramazan Ayında kurulan iftar çadırı, paylaşım çadırına dönüştürüldü

“Paylaşım Çadırı”

Başkan ŞENSOY Sosyal Sorumluluk Projesi için kolları sıvadı.

1956 Gerze Yangını’ndan 63 yıl sonra Mübarek Ramazan Ayında ilk kez İftar Çadırını hayata geçiren Başkan ŞENSOY, “Hayat, Paylaştıkça Güzeldir” diyerek “Ücretsiz Paylaşım Çadırı” için çalışmalarına başladı.

İlçemiz Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Belediye Çadırı için hazırlıklara başlayan ekipler hazırlıklarını sürdürdüğü çadırda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ücretsiz yararlanabilmesi adına bay, bayan, çocuk kıyafetleri, kitap ve eşyaları yerleştirmeye başladı.

Belediyenin ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına kurmuş olduğu Paylaşım Çadırına kullanılmayan temiz ve yıkanmış kıyafetleri, kitap ve oyuncakları, 153 Beyaz Masa Destek Birimi’ne getirerek katkıda bulunulabileceğini belirten Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Hayat, paylaştıkça güzeldir. Mübarek Ramazan Ayı’nda soframızın bereketini paylaştığımız gibi, kullanmadığımız eşyaları da ihtiyaç sahipleriyle buluşturmak adına Paylaşım Çadırını faaliyete geçiriyoruz. Vatandaşlarımız, kullanmadıkları temiz eşyaları, kitapları ve çocuk oyuncaklarını 153 Beyaz Masa Destek Birimi’ne getirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkıda bulunabilirler. Önümüzde ki günlerde hazırlıklarımızı tamamlayıp hizmete açacağımız Paylaşım Çadırımız hayırlara vesile olsun” dedi.

    

Seda ŞengülSeda Şengül