Güncel
Giriş Tarihi : 09-07-2016 17:34   Güncelleme : 09-07-2016 19:05

Piknik Şöleninde Bir Araya Geldiler

Kirençukuru Köylülerine 5200 Metre Asfalt Müjdesi

Piknik Şöleninde Bir Araya Geldiler
 09.07.2016 tarihinde Kirençukuru köyü piknik alanında bir araya gelen gurbetteki Kirençukuru köyü ve Tepe, Şeh, Çallı, Avlağısökü mahallesi sakinleri bir araya geldiler.

Düzenlenen pikniğe 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve çok sayıda STK temsilcisinin de iştirak ettiği piknik şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Çekilişten, eğlenceye, davulzurna ekibinden yerel sanatçılara kadar bir çok etkinliği de içinde barındıran programda birer konuşma yapan katılımcılar Kirençukuru köyünde bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek Kirençukuru köyünün yolunun 5200 metrelik kısmının asfaltlanma sözünü verdiler.

25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi ve İlçe Başkanı'nın Kirençukuru Köyü yolunun asfalt yapılması ile ilgili olarak söylenecek fazla bir şey yok herkes konuşur ama Ak Parti yapar diyerek Memleketin zor bir süreçten geçtiğini, batının, emperyalist güçlerin ülkenin başına terör belasını sardırdığını ama Ak Parti'nin her konuda olduğu gibi bu konuda da gerekeni yaptığını ve emperyalistlerin kuklası olan maşalara gereken yanıtı verdiğini belirtti.

Kirençukuru Köyü Dernek Başkanı Haşim Tokur ve dernek üyeleri ile Muhtar Tahsin Çevik gelen konuklara yönelik teşekkürlerini ileterek, etkinliğin gelenekselleşmesi adına bundan sonra da çalışmaların devam edeceğini kaydetti.






hakan akbaşhakan akbaş