Güncel
Giriş Tarihi : 09-04-2015 11:58   Güncelleme : 09-04-2015 13:19

Polis Haftası Gerze'de Dolu Dolu Kutlanacak

Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğünden Polis Haftası etkinliklerine hazırlanıyor.

Polis Haftası Gerze'de Dolu Dolu Kutlanacak
Tüm Türkiye'de 6 - 10 Nisan arası kutlanan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İlçemiz Emniyet Müdürlüğü de bir dizi etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Polis Haftası nedeni ile bir açıklamada bulunan Gerze İlçe Emniyet Müdürü Ünal Arslan, 170. kuruluş günü nedeni ile bir çok etkinlik ve program düzenleyerek halk ile birlikte bu haftayı en güzel şekilde icra etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Şehit ve Gaziler İçin Mevlid

Polis Haftası çerçevesinde ilk olarak, 9 Nisan perşembe günü akşam namazı sonrası Merkez camiinde Emniyet teşkilatının şehit ve gazileri için mevlit ve dua programı düzenleyeceklerini hatırlatan Emniyet Müdürü Arslan, Tüm vatandaşları düzenlenen mevlid etkinliğine davet etti.

Polis Haftası Kutlama Programı

10 Nisan Cuma günü ise saat 10:00'da Hükümet Konağı önünde Polis Haftasının son etkinliğini düzenleyeceklerini dile getiren Arslan, program içeriğinde şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren ilk, ortaokul ve lise öğrencilerine hediye verileceğini ve program sonunda yine aynı meydanda kan bağışı kampanyası düzenlenerek Polis Haftasının en güzel şekilde icra edileceğini kaydetti.

AdminAdmin